Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Istid 2

Mer action, mer mammut – og mer vann
Mammuten Manny, sabeltanntigeren Diego og dovendyret Sid får igjen med seg den forhistoriske ekornrotta Scrat i oppfølgeren til en av tidenes mest fengende animasjonsfilmer. Sammen når de nye høyder i det som synes å være festlighetenes kokepunkt. Så morsomt er det, at isen er i ferd med å smelte!

For det er nemlig omgivelsenes begivenhet mot fuktigere tider som har blitt Istid 2 sin ledende handling. Kjenner vi riktig godt etter, kan vi til og med føle våre egne, bløte animasjonshjerter gå i oppløsning, innledet i et univers av fantastisk humor, svøpt i spenningens velsmakende glasur. Alle vil digge Istid 2. Ikke bare smårållingene.

På den måten ser oppfølgeren utvilsomt ut til å slå an på samme måte som sin forgjenger. Med gapskrattende latter blant samtlige i et alderssprikende publikum, har vi igjen tatt de snåle karakterene inn i våre hjerter. I sammenlikning til forgjengeren er det da lite nytt, men noen nye, ørsmå, forlokkende sider er også parat. Denne gangen får vi nemlig mer spenning, mer action og til og med en dobbel dose mammut.

Mammuten Manny har fortsatt familiegledens tankeboble i bakhodet og er på desperat utkikk etter et levende motbevis på at han er den eneste gjenlevende pelskledde elefanten på jorda. Det er da hunnmammuten Ellie dukker opp – et noe snodig eksemplar – men likevel en hunnmammut. Intrigene slår inn når det viser seg at Ellie er overbevist om at hun er en pungrotte, noe som gir Manny utfordringer han aldri kunne forestilt seg.

Len deg tilbake og nyt den fantastiske animasjonshumoren. Smårålling eller ei. – Jeg er sikker på at du ikke vil kjede deg.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS