Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Lærling hos Mads Eriksen

Jeg har tidligere uttrykt min begeistring for tegneserien M. Men i likhet med alt annet fast utgitt materiale, går også denne litt i rykk og napp. Noen ganger henviser M til den teiteste nerdehumor, og andre ganger er den så fantastisk at jeg går rundt og babler om den hele tiden. Nå for tiden er det imidlertid sistnevnte som gjelder, og den fortryllende nye karakteren som har stjålet min hengivenhet gjennom de daglige rutene på Start.no.

La meg presentere dere for… Jonas!

Jonas gjorde sin entré den 28. mars da Mads så profesjonelt fortalte oss om sitt behov for en assisterende lærling å dele sitt harde tegneserie-arbeid med. En mini-versjon av hovedpersonen dukket opp og skremte vettet av madamen, men til slutt ble Jonas så godt som adoptert av seriens moderlige representant. «Åkei», sa Jonas – eller Albin som madamen så gjerne ville kalle ham.

Nå er de to tegneseriemakkerne i full gang med signering av en blank kontrakt og andre festlige spillopper. Det er slettes ingen hemmelighet at jeg har store forhåpninger til den sjarmerende nykommeren. For er han ikke fancy, dere? «Åkei», sies det forutsigbart. Jeg bøyer meg ned og ruller meg i støvet allerede. For en herlig tegneserie!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS