Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hakk, hakk, hakk

Det begynner å bli latterlig. Ja, nesten litt komisk. Natt fra 1. til 2. april ble nemlig Elefantzonen hacket, nok en gang. Det startet med at høyre marg kollapset, avstemningen kortsluttet og Spør Binka-siden takket for seg og tok med seg alle spørsmålene og svarene til Langtvekkistan.

Da var det en stressa og oppgitt Binka som febrilsk sendte en sms til sin personlige kode-ekspert og Elefantzone-sekretær som faktisk hadde lagt seg for kvelden. Men etter mitt desperate rop om hjelp bar det likevel til dataen for kodeeksperten for å ordne i det ondhjertede surret de ennå ukjente hackerne hadde stelt i stand.

Jeg vet ennå ikke hva galt jeg har gjort verden, men noe må det tydeligvis være. Selv om zonen nå er relativt friskmeldt med de fleste data i behold, har forøvrig den siste kommentaren fra tiina gått tapt på den siste Idol-teksten, og en del spørsmål og svar på Spør Binka. Så nå er det bare å spørre og kommentere som bare det, og jeg lover at jeg for alvor heretter skal begynne å ta backup sånn ca. hver kveld. Ingen hackere skal få ødelegge Elefantzonen. Punktum!

Relaterte saker: Kommentartrøbbel, Elefantzonen.com ble hacket!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS