Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Svart diamant fra Sony Ericsson

Tenker du det samme som jeg tenker nå? Jo, dette her var en skikkelig, skikkelig – jeg gjentar – skikkelig fancy mobil. Og nei, det er ikke superdesignerene i Apple som står bak, noe det gjerne kan se ut som, men faktisk Sony Ericsson.

Mobilen har fått det passende navnet «Black Diamond», og er foreløpig på konseptstadiet. Derfor er det verken bekreftet om den kommer i salg, eller hvilke spektakulære spesifikasjoner den vil fylles med. Men spør du meg, sier bildene det meste her.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS