Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

L’Amour = Kjærligheten

Jeg tror jeg har en liten greie for veldesignede mobiltelefoner. Utvilsomt er det i hvertfall at jeg har det akkurat i dag, med tanke på dagens første publisering om Sony Ericssons Black Diamond. Nå er det imidlertid Nokia det handler om, og den kanskje ikke helt rykende ferske, men utvilsomt svimlende glamorøse serien, L’Amour.

«Virkeligheten blir venner med fantasien, og romantikken blander seg mykt inn i stålblank glamour. Det luksuriøse omfavner det enkle, og tidens tann gir alt et vakkert preg.»

Slik starter inspirasjonsdelen på introduksjonssiden, dynket i superlativer om den saftige mobilkolleksjonen. Er det rart at mitt teknologiske designhjerte smelter? Ikke nok med at Nokia fortryller meg med et alldeles vidunderlig design, men jammen kan de formulere seg også.

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene til kolleksjonens 3 modeller, er det nok ikke snakk om noe revolusjonærende greier. Likevel er det grunnleggende inntakt. Og på toppen av det hele faller jeg umiddelbart pladask når Amobil.no kommer med denne konklusjonen på sin test av den ene modellen: «Er du hypp på en lekker designtelefon for en billig penge, og er kun interessert i å ringe og sende tekstmeldinger, så er 7360 noe av det nærmeste du kommer et perfekt telefon for deg.» Med andre ord: En perfekt telefon for meg. Og eventuelt likesinnede teknologisk sett.

Det som i tillegg er så flott, er at Nokias L’Amour-serie ankom Norge i det kvartalet av året vi er i nå. Og jeg vurderer faktisk sterkt å gå til anskaffelse av sånn. Da skal det isåfall bli en av variantene i den mørke fargetonen.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS