Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Istid 2 trailer

Fra en dypfryst verden, full av lumske personligheter og farer, eikenøtter og humoristiske situasjoner, kommer Istid 2. Oppfølgeren til Istid 1, en forbløffende fantastisk historie om mammuten Manny, dovendyret Sid, sabeltanntigeren Diego og ikke minst den ivrige krabaten med eikenøtta.

Selv er jeg mest interessert i sistnevnte, den forhistoriske ekornrotta som ivrig styrer og strever med eikenøtta si. I Istid 2 har den visst også blitt litt av en karatemester, og skyr ingen midler for å forsvare det som er hans hjerte kjær.

På kino fra 7. april.

Se traileren + et annet klipp

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS