Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Slik lager man en falsk iPod

Hvem kunne umiddelbart se at den ultimate iPod videoen med helskjerm var en liten løgn? Nei, det var nok bare løgneren selv. Men når han i ettertid forteller hele verden hvordan han nettopp hadde lurt den trill rundt, vitner dette likevel om en Photoshop-flink luring som det er verdt å ta av seg hatten for.

Se video

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS