Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Fryser dere, isklumper?

Det er ikke å stikke under en stol at man blir kald av å sitte med dataen. Men et sted må grensen gå. Når klasserommet til en til en datasittende medieklasse daglig forvandles til en drepende badestue for eksempel, er det på tide å tenne varselslampene og kaste varmeovnen ut vinduet.

Det observeres også at man blir gretten av å være kald, for her er det ikke mye til sympati å skimte fra de hissige isklumpene når man høflig ber dem om å skru av den kvelende varmekilden. Da er det på tide med nye forslag. Og et par slike har jeg funnet her nå.

På bildet over ser dere nemlig noen relevante varmeapparater som ved hjelp av den kjekke USB-porten kan gjøre livet gladere for både isklumpene og oss med sunn blodsirkulasjon. Riktignok kan produktene bare nås ved å ta seg en rask joggetur innom Japan, noe som forsåvidt også kan bringe litt varme i kroppen.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS