Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

De tynnrøstede iPoders kveld

28. februar, kvelden der noe nytt og omtalt «morsomt» fra Apple skulle få se dagens lys, ble ikke livligere til selskap enn en pyntlig sammenkomst for de tynnrøstede iPodene. Spekulasjonene rundt en ny iPod video med helskjerm var på kjøkkenet og spiste kake. Forventningene var tilstede de også. Men dessverre gikk det ikke deres vei denne gangen.

Kvelden ble imidlertid viet til lanseringen av en halvklumpete Hi-Fi-høytaler (3190,-) som kan gi iPod en betraktelig større stemme, noe som ikke falt helt i smak hos mange av eplenøsterne som hadde tatt turen innom.

Da var det i hvertfall en trøst å se andremann på tapetet; oppdatering av Mac mini (fra 5.690,-). Denne lille, lure boksen kan nå skryte av å romme en kraftfull Intel Core-prosessor på sine beskjedne 16,5 x 16,5 x 5 cm. Både «Solo» og den litt kraftigere versjonen «Duo» er tilgjengelig, som arbeider opptil 4 ganger raskere enn tidligere modeller. Aldri før har rimeligere kraft vært tilgjengelig i en så liten maskin.

Dermed endte det jo godt likevel. Og godt er det. Men litt skuffende, det var det likevel. Men vi får vente til Apples bursdag 1. april hvor enda flere «morsomme» nyheter skal lanseres. Til da kan alle gå og ta seg en pære.

iPod Hi-Fi, Mac mini

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS