Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonen.com ble hacket!

Huffameg. Så måtte jeg oppleve dette også. På lørdag sto bare tre forvirrede tekster igjen på Elefantzonen før også resten av siden forsvant inn i en snurp av et teknisk mysterium. For meg som ikke er så glad i å svinse rundt i kodenes verden, var det derfor godt å kunne ta kontakt med min gode nettvenn Jakob for å få has på det som godtroende meg først trodde var noe midlertidig surr serveren drev på med. Men den gang ei. Elefantzonen var blitt hacket!

De skyldige skal ifølge Jakob ha vært noen folk i tilknytning til en kasino-side som hadde lagt ut linker og rare koder på siden. Heldigvis hadde Jakob en ganske fersk backup av hele Elefantzonen i bakhånd. Og det var jammen bra, for ellers hadde nok Elefantzonen ligget i ruiner akkurat nå. Det eneste som gikk tapt var kommentarene på de fire nyeste tekstene, men det kan vi vel leve med.

Det er derfor bare å sende en STOR takk til Jakob som passer på det tekniske på siden når jeg er litt for distré til å gjøre det selv. Fra nå av får jeg vel tenke litt mer på å ta backup, og litt mindre på design og flyvende elefanter.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS