Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Sony Ericsson W950i

Det er 14. februar. Det er valentinsdag. Og når drømmeprinsen/drømmeprinsessa kanskje ikke har dukket opp, lanserer Sony Ericsson en telefon som definitivt er mulig å bli litt betatt av. La meg introdusere dere for Sony Ericsson W950i: den nye musikkmobilen.

Og nå tenker du kanskje «å nei, så teit, enda en musikkmobil. Hallo – vi har jo iPod!». For sånn tenker i hvertfall jeg. Men så har vi jo også disse som i tillegg tviler på batterilevetiden til en duppedings med så mange forskjellige funksjoner. Men slapp av. Ingen grunn til å rynke på nesa.

Den nye sjarmøren fra Sony Ericsson har nemlig klart seg uten harddisk og holdt seg til flash-minne. Dette innebærer blant annet at mobilen bruker mindre strøm, tar mindre plass, og kan tåle en støyt. Lagringskapasiteten blir imidlertid ikke like stor med flash-minne som med harddisk. Men med sine 4GB, eller omtrent 1000 sanger, kan nok W950i romme en god del av favorittmusikken din likevel.

Men nå skal jeg fortelle deg noe mindre flott. Nykommeren har ikke kamera. Var det dumt? Ja? Ja, jeg er enig. Men hvis vi tenker oss om, så kommer vi kanskje frem til at vi egentlig ikke bruker kameraet så ofte likevel. Men for sikkerhetsskyld har mobilen blitt tilført et fancy plaster på såret: trykkfølsom skjerm! Da har vel savnet av mobilkamera har sunket litt mer inn i intet?

Videre er det flere designmessige ting å merke seg med den nye til Sony Ericsson. De har tatt til seg kritikken fra forgjengeren W900i som har blitt påstått å være klumpete. Og etter et aktivt treningsprogram i kontorene til mobilprodusentene, har toppmodellen nå kommet ned til en elegant og stilren konsistens på 112 gram med en tykkelse på kun 15 millimeter.

Amobil.no kommer imidlertid med den ufine bemerkelsen om at telefonen er bred over baken. Men det blir vel som alt annet en smakssak.

Det sies at Sony Ericsson W950i vil bli tilgjengelig i tredje kvartal 2006. Med andre ord juli/august/september. Jeg vil derfor informere diskret om at jeg tilfeldigvis har bursdag 23. juli…

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS