Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

En ekte bimbofon

Januar er måneden for å kjøpe alt det man ikke fikk til jul. Det man ønsket seg, men som tydeligvis ikke ble relevant for julenissen. Det er et slikt forhold jeg har til Sony Ericsson Z520i, som er en mobil med et usedvanlig flott ytre. Nå har jeg dessverre også funnet ut at den har et ikke så veldig skarpt indre.

Dinside.no skriver i sin anmeldelse at telefonen, som til tross for pluss i margen for rent design med kule linjer, mister dekningen oftere enn andre mobiltelefoner. Dette kan vi jo ikke ha noe av, og mobilproffene skjønner heller ikke årsaken til dette her ettersom Z520i har en usynlig inprentet utvendig antenne som burde gjort dekningen bedre enn på andre mobiler med innvendig antenne.

Dessuten omtalens mobilens kamera som ikke mer enn middels. Dagens mobilkameraer har nå nådd et nivå der bildene ikke lengre er så og si ubrukelige til annet enn mms-bruk, mens kameranivået til Z520i sitter fast i 2004.

Forøvrig legger Dinside til at denne telefonen kan virke litt dyr (ca. 2000,-), og at man får lite for pengene når de tekniske spesifikasjonene er såpass dårlige. Design koster, sies det, og derfor spår luringene i nettavisen at dette kan bli damenes favoritt. Vel, jeg er av det kvinnelige kjønn, og jeg plasserte meg brått i bremseposisjon når det gjalt innkjøp av telefonen etter å ha hørt dette her. Tekniske spesifikasjoner har aldri vært noe jeg har vært særdeles opptatt av, men minstekrav er iallfall en god skjerm og god dekning.

Når jeg hører at Z520i mangler dette, og i tillegg har lite minne og dårlig kamera, begynner den å minne skummelt om en bimbo. En ekte bimbofon: Forfengelig ytre, men ikke et skarpt indre. Julenissen gjorde lurt i å la være å gjemme denne under treet i år.

Dinsides anmeldelse.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS