Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Bli en av stemmene i Istid 2!

Har du is i magen? Eller har du stemme til en istidskapning? Begge deler vil du sannsynligvis trenge for å kunne hevde deg i Fox Film og VG Netts konkurranse hvor de gir alle oss isklumper her ute en enestående mulighet til å bli en av stemmene i den norske dubbingen av animasjonsfilmen Istid 2.

For å delta ringer du 815 68202 og leser inn navn, alder og telefonnummer etter pipetonen. Deretter er det bare å velge en av følgende to setninger og la innlevelsen strømme:

«Mamutter kan ikke dø ut. De er jo de største dyrene i verden».
«Diego, oooææh!!! Dra til deg klørne!»

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS