Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Jeg studerer ham i skjul, som en ny elefantart

Robbie Williams er proppfull av selvtillit og stjeler ethvert show han entrer. Dette er like facinerende som en ny art elefanter.

Få mennesker i denne verdenen er virkelig villige til å gi slipp på innarbeidede normer, janteloven og alt innen kategorien diskré oppførsel. Men det finnes noen. Robbie Williams for eksempel. Og jeg klandrer han ikke.

Faktisk så beundrer jeg hans uredde evne til å stjele ethvert show han entrer, til tross for at hans seneste plateutgivelse var en dovenhet uten like. Sånn sett burde han vel egentlig hengt litt med hodet nå for å unngå å provosere noen til å kaste en klissete kommentar midt i det velfriserte håret hans. Men sånn er det altså ikke. Kasting av språklig balluba klarer han fint å håndtere på egen hånd, sammen med sin forbausende gode evne til å ta kontroll over samtlige talkshow.

Det er spesielt i tilknytning til Først & Sist på NRK i begynnelsen av desember jeg skriver dette. Der ble som vanlig saker og ting satt ut av konseptet når Robbie hadde satt seg i godstolen. Da ble det fritt frem å komme i det personlige hjørnet og stille den lesbiske medgjesten spørsmål om akkurat det man lurer på. Ved siden sitter en forfjamset Sandra Lyng Haugen, som forståelig nok blir satt ut av Robbies osende selvtillit. Musikkjournalisten derimot, prøver tappert å ose om kapp med den britiske popkongen, og ender til slutt med å stirre skarpt inn i kameraet og fri til sin utkårede.

Balluba i TV-skjermen? Gjett om. Men dette begynner vel å bli ganske enkelt å forutse når Robbie Williams står på gjestelisten. Senkveld har hatt den samme rabbagasten på besøk, hvor det også endte med folkesnakk.

Det er ingen tvil om at Robbie Williams’ superutadvente personlighet styrker hans underholdningsverdi som artist og underholder. Men han er ikke mitt idol, og heller ikke en jeg kunne tenkt meg å kjøpe plate av. Jeg studerer ham heller i skjul, som jeg ville gjort med en ny art elefanter.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS