Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Tette Stratos-hull

«Lett, luftig og porøs», beskriver Nidar sin kjente sjokoladeklasikker Stratos. De karakteristiske luftboblene er særlig noe som gjør seg bemerket i positiv grad, men hva skjer når nøtter tetter luftkanalene?

Når det er snakk om sjokolade er Stratos et navn som sjelden utelukkes. Stratos er sjokoladen over alle sjokolader. Nettopp fordi den er så SJOKOLADE. Andre sjokolader innblander kjeks, karamell, gele og andre fremmedelementer i oppskriftene sine, noe Stratos tar stor avstand fra. Den er stilren og alltid spennende, nettopp fordi du får det du vil ha.

IMIDLERTID HAR DET tydeligvis skjedd noe svært uforutsigbart på bakrommet til sjokoladefabrikken idet idéen om Stratos med nøtter ble unnfanget. Noen må ha tenkt at verden trenger en «Stratos#2″; En ond tvilling som bryter magien rundt den ene blå som ikke byr på noe verre enn luftige hull i en innestengt verden.

Hvem er egentlig den rødkledde? Binka har tatt saken.
Jeg må innrømme at jeg var helt sikker på at Stratos med nøtter smakte ekkelt. Men på grunn av min brennende nysgjerrighet tok jeg motet til meg og bestemte meg for å skaffe meg et eksemplar. Det er jo jeg som biter, og jeg som skal spise den opp, så at sjokoladen hadde mer å frykte enn meg ble dermed et faktum idet jeg gapet opp og tok en vitenskapelig bit av nykommeren.

Og vet du hva? Det smakte godt! Stratos med nøtter er så absolutt velkommen på listen over tidens sjokolade. Den intense sjokoladesmaken tar delvis kvelden og nøttene tar rollen som et skikkelig bra backingband til en skikkelig bra soloartist.

La nøttenes musikk spille!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS