Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefant på restaurant

Når en elefant med bein i nesa blir lei av å bli beglodd i en fornøyelsespark, tar den seg gjerne en tur på restaurant. Men når middelaldrende fruer er ute på byen samtidig, er det fort gjort å komme til skade for å løpe dem ned.

Det var en restaurant i Sør-Koreas hovedstad som fikk det ærverdige besøket av de store snabeldyrene i dag. Riktignok gjennom vindusveien, som ikke ble oppfattet som en elegant entr? blant restaurantens kelnere.

Så snart elefantene hadde kommet seg innenfor restaurantens fire vegger, begynte de med ominnredningen, og kastet stoler og bord til sides for å gjøre klar til dans på det nylanserte dansegulvet.

Det sies at servitørene ikke var så glade i å danse, og fant det dermed best å gjemme seg inne på toalettet så lenge.

Da elefantene hadde stelt i stand noe liv på restauranten, bar det ut i gatene igjen. De koste seg mens de løp om kapp i trafikkerte gater, var på epleløst i diverse hager, før en av elefantene ved et uhell kom til skade for å løpe ned en 52 år gammel dame.

– Plutselig åpenbarte det seg en elefant fra ingensteds og dyttet henne med snabelen. Hun falt ned på bakken og jeg hoppet for å komme meg unna, forklarte venninnen.

For øyeblikket befinner fruen seg på sykehus, og den klumsete elefanten lover å sende blomster og de varmeste unnskyldninger og bedringsønsker. Dyret uttaler senere at det han egentlig mente å gjøre, var å hilse på den fine damen siden han syntes hun hadde så flotte sko.

Snart kom politiet og noen særdeles fristende gulrøtter som ledet inn i en kasse som umiddelbart ble lukket og sendt tilbake til fornøyelsesparken.

Elefantene ser på utflukten som en hyggelig miljøforandring og gleder seg til å komme tilbake ved en senere anledning. Men da lover de å ikke hilse på noen.

Link: VGs vinkling av saken

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS