Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hurra, hurra! 3 år!

Kongehuset feirer, hele Norge flagger og Elefantzonen.com feirer sin 3-årsdag 21. januar.

La meg introdusere denne artikkelen med en liten sang:

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Og si meg så hva vil du mere – Gratulerer!

Og siden vi er så godt i gang tar vi et vers til;

Høyt våre flagg vi svinger, Hurra!
Ja nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ta!
dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så glad.
Og en av oss skal bli den neste – til å feste.

Oi, oi, oi. Du vifter med armene og holder på å kverkes av bløtkaken jeg presser ned i kjeften på deg. For nå er det passende med litt kake.

Dette er en stor dag for meg, deg og selvfølgelig Elefantzonen.com som fyller 3 år i dag. Og hvis alle gode ting er tre kan det bli spennende å se hvilke goder Elefantzonens tredje år vil bringe.

På denne tiden for tre år siden satt jeg antageligvis og mikset, pugget og lærte HTML-koder til min første hjemmeside. Jeg begynte fra bunnen og hadde hele tiden noe å holde meg til – elefanter. Grunnen til at det ikke ble griser, hester eller et annet spetakkel på fire bein var at jeg hadde vært på ferie i elefantenes land, Thailand. Her var det mange, mange elefanter som jeg husker godt at jeg var litt redd for i begynnelsen når de enorme skapningene kom tutene bort til meg med de lange snablene. Men snart fant jeg ut at elefanter er utrolig sympatiske dyr som med sin store intelligens og interessante levemåte er det perfekte utgangspunkt for et prosjekt som skulle holdes gående i minst tre år.

Så – i starten, da året var 2002, så Elefantzonen omtrent slik ut:

Og under ser du noen flere av Elefantzonen.coms utseender opp gjennom tidene.

Men som vi alle vet er ikke utseendet viktigst, men innholdet. Og Elefantzonens innhold tok en vending da det ikke var så ekstremt med fengende elefant-saker å ta fatt i. Derfor ble siden til en underholdningsside med diverse skriverier om ting som interesserer meg og som jeg både mener og håper interesserer de fleste andre ungdommer også, noe som ser ut til å stemme ettersom du er inne på Elefantzonen nå. Nemlig.

Og at du er på Elefantzonen.com er vel og bra, for tar du deg et kakestykke til, fortsetter vi festen.

De flagger
Dagen i dag, 21. januar, er i tillegg til Elefantzonens bursdag også en liten tronearvings store dag, nemlig Ingrid Alexandra som ble født på denne datoen i 2004. Dermed ser man fort at websiden du er inne på nå faktisk er eldre enn barnebarnet til kongen. Er ikke det litt rart? Men på en annen side er en elefant på tre år ikke uvanlig hvis den ennå ikke har sluttet å få melk fra moren.

Men tilbake til flaggingen. ? Hurra! De flagger for Ingrid Alexandra, men kanskje, hvis vi har litt lyst, så kan vi innbille oss at de flagger for Elefantzonen. Det er vel lov?

En ting som derimot helt klart ikke er lov er å forlate denne siden uten å gi 3-åringen en liten gratulasjon. Ja, det synes jeg.

Hurra!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS