Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Nå kommer Mac Mini

Flere spennende rykter har ligget i luften, men nå er det endelig bekreftet – Mac Mini kommer, og herligheten er på størrelse med et CD-cover.

At teknologien stadig vekk blir mindre og mindre, og små, teknologiske duppeditter alltid virker så mye mer overveldende enn de store, svarte, surrende maskinene er en snodig svakhet vi (data)mennesker har. Apple har en tendens til å putte denne uimotståelige egenskapen i sin teknologi og gi herligheten det deiligste design og utforming. Dette har de også inkludert i sin nyeste Mac – Mac Mini.

Det har svirret mye rykter rundt billig-Macen og hvordan den ville komme til å bli. Noen har i den spennende ventetiden forsøkt å gjøre de falske ryktene enda mer troverdige, uten å lure de ypperste ekspertene. Men da Apple-sjef Steve Jobs i dag presenterte det nye medlemmet i Mac-familien på MacWorld Expo-messen i San Francisco, var det ingen tvil. Mini Mac-en var et faktum.

Den nye maskinen er en billigversjon av iMac, og basert på priser opplyst i dollar vil Mac Mini komme på omtrent 4490 og 5290 kroner avhengig av om du vil ha 40 eller 80 GB hardisk.

«Bring Your Own Display Keyboard and Mouse», ble maskinen umiddelbart døpt av Apple-sjefen pga at maskinen ikke inkluderer skjerm, tastatur og mus. «BYDKM»-en er på størrelse med en CD-plate, men noe høyere, og med sin hendige størrelse kan den knøttlille, stasjonære Macen lett flyttes fra hjem til jobb og skole.

Mac Mini kommer i salg i Norge 29. januar, og en uke tidligere i USA.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS