Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Microsoft bruker Firefox

Jeg går ut ifra at du har forstått at Microsofts Internet Explorer er helt avleks, og heller gått over til nettleserne Opera eller Firefox. Til og med Microsoft selv har gjort det!

Microsoft har lenge vært eier av den tidligere svært så populære nettleseren Internet Explorer. Men gleden skulle ikke vare lengre. Man trenger ikke å være ekspert for å se at Microsoft-produktet bringer med seg spyware, som uønskede ikoner på skrivebordet, og virus, som kan gjøre maskinen din til et sant helvete. Til gjengeld har andre produsenter fått sine nettlesere frem i søkelyset og tilbudt sikrere surfing. En av dem er Mozilla Firefox.

Firefox, med sin enkelhet, sikkerhet og store muligheter, har fått flere millioner mennesker jorden rundt til å droppe Explorer og heller satse på «ildreven». Noen av dem er muligens konkurrenten Microsoft.

denne websiden presenteres et skjermbilde som Microsoft har gitt til pressen for å vise deres nye søketjeneste MSN Search. Men stopp en hall. Skjermbildet, tatt av Microsoft, er tatt i Mozilla Firefox!

Har selveste Microsoft gått over til Firefox?

Explorer-produsentene brånekter.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS