Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Se film med iPod

Det finnes snart ikke grenser for hva Apple finner på til sin populære MP3-spiller. Og nå er det snart klart for det nyeste ekstrautstyret som lar deg se på bilder og film via iPoden. Det er bare å finne frem popcornbollen!

På CES i Las Vegas, som er verdens største teknologimesse hvor bedrifter viser frem sine nyeste produkter, ble Apple iPods nye MoviePlayer dratt frem i lyset;

MoviePlayer er en artig dings med kontrollpanel og en skjerm på 3,5 tommer som lar deg se på bilder og film med 65 000 farger via iPoden som du putter inn under.

Det er imidlertid ikke kjent hvilke formater den støtter, men ettersom MoviePlayer slippes på markedet tidlig i 2005, får vi nok vite det snart. Noe vi derimot vet, er at den vil ligge på rundt 1.500 kroner, noe flere iPod-etusiaster har funnet litt merkverdig. De antar at prisen vil komme på rundt 2.300. Har de rett? Det gjenstår å se.

Etter personlige inntrykk tror jeg dette kan bli ekstremt stilig. Man kan se på film og bilder i bilen, på bussen, i flyet og på skolen. Det at skjermen kanskje ikke er i største laget kan muligens kanskje bli litt anstrengende i lengden, men gjenstanden blir derimot lett å ta med seg og dra opp fra lommen (hvis du har stor lomme. ehe).

Jeg gleder meg!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS