Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Til Tutebox- og kommentar-skriverne

Jeg synes jeg skylder dere en liten takk.

Elefantzonen.com er en side jeg gjerne vil få mange til å besøke. Alle vil jo få mye besøk på websiden sin. (?) Og siden det har vært jul og nyttår og 2005 er her og full og av nye muligheter og blanke ark, tenkte jeg å si

tusen takk!

til dere som skriver i Tuteboxen og skriver kommentarer på artiklene jeg skriver og med andre ord lager litt liv her. Krangler og kverulerer i Tuteboxen og motsier meg fullstendig når jeg har skrevet min mening om noe. (av og til) Men også legger til ting når jeg har glemt noe og skriver deres egne synspunkter om saken.

Fortsett med det! Det er kjempegøy! :D

En spesiell takk til et par folk som vet vet de er.


I love ya all.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS