Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefanter reddet mange fra flodbølgen

Elefantene hadde vært urolige hele dagen. Og kort tid etter bar det opp på en ås med turister på ryggen.

Ved morgengry 2. juledag begynte elefantene, som arbeider med elefanttrekking for turister i Khao Lak, å hyle. Elefanteier Dang Salangam var veldig overrasket over elefantenes urolige oppførsel ettersom de aldri har oppført seg sånn før. Men etter noen timer roet de seg igjen.

Roen varte ikke lenge, og en knapp time senere begynte de nervøse elefantene å skrike igjen. Nå uten noen planer om å slutte. De skrek og skrek og skrek…

Kort tid etter begynte de å løpe. Hverken Dang Salangam eller kona hans klarte å roe dem ned, og elefantene med turister på ryggen på en rolig, trivelig elefanttur, begynte plutselig å løpe inn i jungelen og opp på en ås.

På sidelinjen sto noen elefanter som ikke var i arbeid ennå i kjetting og ventet. Også disse begynte å oppføre seg urolig og klarte omsider å rive seg løs fra kjettingene. Like før de forsvant inn i jungelen klarte Dang Salangam å få dem til å slenge noen turister opp på ryggen. Og så løp også disse elefantene opp på åsen, noe som reddet livet til rundt 12 utenlandske turister da vannet skylte 1 km inn på land, men ikke nådde åsen der elefantene var.

Flinke elefanter! (Men det visste vi jo fra før).

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS