Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Se hvordan Elefantzonen så ut på TV!

Jeg kunne for en stund siden komme me den strålende nyheten om at Elefantzonen hadde kommet på NRK-programmet Puggandplay. Her kan du laste ned klippet fra denne her tøffe hendelsen. (DETTE ER RåTøFT. Det må jeg bare si.)

Elefantzonen.com var på var på TV 25. oktober. Nærmere bestemt NRK og Puggandplay.

Jeg sendte mail til dette faktastiske programmet, og så sendte de meg en video.

Så filmet jeg det som trengte å filmes, med digitalkameraet mitt. Og nå kan du laste det ned.

LAST NED (4,5 MB)

………………………………………………….

Tusen takk til Toak som tok seg tid til å forminske dette her sånn at det skulle bli enklere å legge ut. Takk.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS