Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Hvorfor skal ørene ha all morroa?

…nå kan også øynene more seg litt med den nye iPod Photo som, i tillegg til å spille musikk, viser bilder på sin sylskarpe fargeskjerm.

Nå strekker apple seg enda lengre med sin populære digitale musikkspiller, iPod, og lanserer iPod Photo som gir deg muligheten til å kikke på, legge inn og vise frem sylskarpe fargebilder – med bakgrunnsmusikk.

Men man må betale for morroa. De to modellene, 40 GB og 60 GB, kommer på ca 4790 og 5690 kroner. Dyre greier. Men så er det jo vanvittig fancy også. La meg fortelle deg mer om denne fantastiske dingsebomsen på 158 gram:

Batterilevetiden varer lengre på denne iPoden enn de andre, 15 timer. Og den den utviklede skjermen på 220 x 176 punkter viser hele 65000 farger. Dessuten følger det med ekstrautstyr og kabler som gjør at du kan koble iPoden til TVen din og vise frem bilder til venner og bekjente.

Det beste blir bare bedre.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS