Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Elefantzonen var på TV!

OH MAN! Dette kommer du neppe til å tro. Men det er faktisk sant! Hør på dette: Elefantzonen var på TV i dag!

Hendelsen beskrevet av en av mine gode nettvenner, Line:

På puggandplay (www) i dag kom ELEFANTZONEN! En webdesigner skrøt skikkelig og de avsluttet med å si BRA JOBBA, BINKA i kor! !
De sa at siden var gennomført, proff, at det ver fiine farger osv. Og at det var artikler for alle penga.

Dessuten har flere sagt at de har sett dette. Så det er ikke noe falske rykter. Det er sant! (Men grådig uvirkelig.)

Er det mulig? ER DET MULIG? Jeg er i lykkerus. Eller mer enn det. Jeg er overlykkelig. Dette er jo helt superrått! Men dessverre fikk jeg det ikke med meg. årh. Men jeg har kontaktet Pugg and Play nå og spurt om jeg kan få et opptak av sendingen på et eller annet vis. Jeg må jo få med meg når siden min er på TV. (:

Dessuten sa de visst at jeg heter Binka og kommer fra Bergen. Det siste var jo litt feil, for jeg kommer jo fra Sandnes. Men gjør det noe for meg at de sier at jeg kommer fra elskverdige Bergen by? Såklart ikke.

Når jeg får noe svar fra Pugg and play skal dere sevfølgelig få mer informasjon om denne MEGAKULE saken. Lurer på om dere er like hyperaktive som meg akkurat nå. Jeg tror jeg hopper i taket.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS