Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Falske rykter om elefanter

Hvem det nå enn er som setter dem ut, finnes det falske rykter om elefanter. Her skal vi en gang for alle avkrefte dem, så du bør nok lese denne artikkelen.

1. Elefanter er blå.
Elefanter er ikke blå! Hvor dette ryktet har kommet fra er umulig for meg å si, men det er ikke sant. Hvor mange ganger har du vel ikke sett blå elefanter i tegneserieblader osv? Elefanter er grå. Og det finnes heller ikke noen som er rosa.

2. Elefanter er fæle dyr som dreper folk.
Har du hørt på maken? Fæle dyr? Nei, dette er helt totalt feil. Elefanter er noen meget intelligente dyr som forsvarer seg hvis noen gjør noe mot dem som de ikke liker så godt. Og alle kan jo være litt sure en gang iblant… Jeg har dessverre ikke undersøkt dette helt, men mennesker dreper vel hverandre minst like mye som elefanter dreper mennesker, og da har ingen rett til å si at elefanter er livsfarlige.

3. Elefanter er tunge og trege.
Helt feil. Elefanter kan løpe i 40 km/t og har flate og store føtter som gjør at de heller ikke etterlater seg særlig dype spor. De er kanskje tunge, men fort kan de virkelig løpe!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS