Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ca. 25 ting som inspirerer meg nå

Faksimile: Pinterest

strikkegensere / hvitt + grått / hvitt + brunt / lyseblått + gull / rødt + rosa / sitater / trapper med oppbevaring { stairs with storage } / knapper / krager / små ringpermer / kraftig typografi / hvite gulv / papirblomster / snirklete håndskrift / brunpapir / velorganiserte vesker / fargerike overraskelser / sammenkrøllet papir / plastlommer / fargerike binders / klippe og lime / metallisk / runde hjørner / glidelåser / naturlig lys / effortlessly ~ med letthet / whitespace / mørkeblått / seriffer / minimalisme / industri / blanding av teksturer / pocketbøker på ca. 250 sider / — og ting som blir perfekte fordi de ikke er det

Stokkseyri

Stokkseyri – Riceboy Sleeps fra Richard TruterVimeo.

Her er noe fint jeg fant, og som jeg ville dele med deg. Hva får den deg til å tenke på?

I’m gonna make it better

via Petnoga

Denne videoen beskriver en følelse jeg kjenner meg igjen i. «I’m gonna make it better». Det starter kanskje bare med en setning. Du prøver ut forskjellige ting for å se om det fungerer. Det ene fører til det andre, plutselig er du et helt annet sted. Bedre. Enda bedre! Men hvor går grensen? Det steder hvor bakketoppen for det «bedre» går over til «verre». Det gjelder å finne den perfekte balansen. Akkurat der. Men nå er du her, du ser på hva du har laget, og du tar deg selv i å tenke:

Jeg burde gjøre det enda litt bedre!

Visual Life – The Sartorialist

En liten dokumentar (eller er det en lang reklamefilm?) om motebloggeren The Sartorialist. Om å legge merke til verden rundt seg, og være opptatt av den. Hvordan han dokumenterer bilder av mennesker som han møter på New Yorks gater i dag, som han synes ser fascinerende ut. Og hvilken betydning det kan ha for mennesker om 100 år.

Jeg synes dette er så fint. Inspirerende tanker, og flott gjennomført filmsnutt.

5 blogger om design, stil & illustrasjon

design work life

Bloggen design­work­life er en del av Seamless Creative, et New York City-basert designstudio. Her finnes daglig inspirasjon med alt du kan tenke deg innenfor visuell kommunikasjon: Plakater, foto, bokomslag, logoer, emballasjer, typografi, utstillinger, kunst, markedsføring, og mye mer.

Les videre…

Dagens inspirasjon

via Pikaland.

Hvor ble det av ballongen?

As imaginative as children

Da jeg var liten fikk jeg ballong når det var 17. mai. Noen ganger glapp jeg den fra de bittesmå hendene mine, og det var rart å se den forsvinne opp i verdensrommet uten at noen i hele verden kunne gjøre noe med det. Ballongen fløy høyere enn alle husene. Høyere enn himmelen. Det var da jeg for første gang forsto hvor bittesmå vi egentlig er. Selv ikke ordføreren med det svære smykket sitt, eller kongen på balkongen kunne få fatt i ballongen. Likevel var jeg som regel alltid så heldig og søt at jeg fikk en ny. Da ble jeg glad. Men hvor ble det egentlig av alle ballongene som forsvant der ut i det blå?

Fint, sant?

Følg Elefantzonen med RSS