Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Love & Cherry

Er forkjøla. Har vært på «apoteket» og kjøpt te laget av blomster … roser, kamomille, lavendel + økologisk sjokolade med hele kirsebær i. Det må være den beste sjokoladen jeg har smakt! Har du noen spesielle te- eller sjokoladefavoritter?

Les videre…

Light

Jeg er i litt uinspirert-modus i dag. Håper det går over. Bud for å være kreativ: Få nok søvn. Spis frukt. Og hvis du er introvert: Ta deg nok introvert-tid! Og mens jeg gjør dette, så kan du se på denne Lipton-reklamen, for den veier fint opp på en dag som denne. Jeg liker litt sånn psykidelisk/surrealistiske greier, som blander det søte med det rare. Synes det er veldig sjarmerende. Te-skål!

QBA

Forrige søndag var vi på en av kaféene som ble foreslått da jeg spurte dere om det finnes noen koselige kaféer i Oslo, og det er på tide med kaféanmeldelse nr. 1. Kaféen vi var på heter QBA og ligger på Olav Ryes plass. For å komme seg dit kan man både ta trikk nr. 11, 12 eller 13. Olav Ryes plass er trikkestoppet, og kaféen ligger like ved, på den andre siden av den runde parken.

I en sirkel rundt ligger det mange koselige kaféer og spisesteder. Her ligger også Parkteatret som jeg har hørt så mye om.

På QBA Kafé er det mye liv og god stemning på en søndag. Vi drikker peppermynte- og honeybush-te om hverandre og spiser gulrotkake. Den er kjempegod! Koppene er store og de har forskjellige farger. De minner oss om koppene på Kult.Kaféen på Sølvberget i Stavanger. I tillegg får vi hvert vårt lille, tomme glass til å legge teklypa i når teen har blitt sterk nok. På QBA tenker de jammen på alt.

Det står om det trådløse internettet som svirrer rundt i luften. Mange har med seg en liten laptop som de surfer med på Facebook. Kanskje noen også blogger herfra? Helt innerst i kaféen er det noen stasjonære PCer som man kan sette seg ned ved og surfe i vei. I tillegg kan man mot noen kronestykker skrive ut ting. Det er en slags internett-kafé.

Det er ganske mørkt her, så om du vil gå her for å lese en bok bør du finne deg en plass ved et vindu ved inngangen. De kommer med stearinlys på bordene, og det er veldig koselig. I tillegg er det godt utvalg i te, og det er mange spennende sorter jeg ikke har hørt om før. For eksempel Tropisk Drøm. Høres ikke det spennende ut, eller hva?

Takk for tipset, Emilie!

Dagens inspirasjon

tea_origami

via Lovely Package

Følg Elefantzonen med RSS