Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Den som venter

Tips for bedre idéer

fra Rethink CanadaVimeo.

En inspirerende video om idéer. Egentlig er det en reklamefilm for en konkurranse som vil sponse vinneren med en toårig kreativ utdanning. Les mer på Vimeo. For å delta må studentene fylle ut en klassisk, svart skissebok med sine idéer, lidenskaper og kreativitet.

Superfin løsning! Alle de beste kreativitets-tipsene samlet i en video som ikke bare passer som reklame, men også er tidløs i seg selv. Ikke vær redd for å starte. Løsningen er i problemet. Gjør feil. Jeg liker også godt når man tar et budskap og ikke bare legger betydningen i språket, men også i utformingen av typografien. En perfekt blanding av tekst & design.

Det virker kanskje harmløst

Water ink fra BDDP UnlimitedVimeo.

Vann. I dag er det beregnet at 3.6 millioner mennesker, inkludert 1.5 millioner barn under 5 år, dør hvert år av sykdommer som følge av udrikkelig vann. Fordi politiske ledere ikke tar tak i problemet, henvender kampanjen seg til journalister for å spre ordet og skape bevissthet rundt problemet. Kampanjefilmen setter lys på saken med treffende og kreative virkemidler. Den illustrerer evnen som blekket har til å avdekke det usynlige. En god idé har makt.

George Clooney. What else?

Fikk akkurat med meg denne reklamefilmserien for Nespresso, med den oh, så kjekke George Clooney. Kaffe, Clooney og groovy musikk, det synes jeg funker bra. Greia her er at alle har glemt hvem han er, for ja, han spiller nemlig seg selv. Eller så er de bare så sinnsykt opptatt med denne hinsidig deilige kaffen – men, who can blame them? Jeg liker det uhøytidelige og det humoristiske her, dette er alt kaffe skal være. Classy, sensuelt, og hvordan du vimsete prøver å få tak i den, – dette dyrebare, skummende som filmes så delikat i slow motion – skål!

Les videre…

Følg Elefantzonen med RSS