Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Think before you write

Jeg fant denne smarte videoen en gang via en designblogg, og det fikk meg til å tenke på miljøet.

Dette er DBA-pennen, den eneste 98 % biologisk nedbrytbare pennen i verden. Den er også den eneste pennen som bruker blekk bestående av enkle, miljøvennlige ingredienser. Pennen blir produsert på en fabrikk drevet av vindkraft i USA, og er blitt designet som et smart alternativ til de giftige pennene vi bruker nesten hver dag, står det på nettsidene til det New York-baserte firmaet DBA. Les videre…

Minimalisme

muji1

Jeg kan gå rundt på Muji i evigheter. De har så mange rare og nyttige ting, og alt er minimalistisk og resirkulert. Alle som er der er veldig fascinerte. I hvert fall ved penne-seksjonen. Jeg ser ofte andre nerder som går der, i et hjørne av Åhléns, helt i sin verden, trykker på penner og tenker «wow!» og jeg kjenner meg så godt igjen.

muji2

Noe av det som er så fint med Muji er at de har en no-logo-policy. Navnet «Muji» kommer fra det japanske «Mujirushi Ryohin» og det betyr faktisk «No Brand Quality Goods». De har ingen påtrykte merkelapper. Kun et lite klistremerke som du kan ta vekk. Etterpå er det en liten minimalistisk åpenbaring. Notatboken er ikke mindre logo-løs enn en nyklekket påskekylling. Det er nesten som om den kommer fra en hemmelig notatbok-verden!

Følg Elefantzonen med RSS