Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Uke 4

I dag er det søndag igjen, den siste i januar. Tanken bak disse ukentlige oppsummeringene som jeg begynte med i uke 1 var å holde fokus på 365-prosjektet mitt om å blogge hver dag i 2011. Jeg så for meg en slags ukentlig spalte hvor jeg kan reflektere over hva jeg har tenkt om å blogge hver dag i uken som har gått, hva som har vært utfordrende, hva jeg kunne gjort annerledes.

Samtidig vil jeg gjerne gi rom til at du som leser denne bloggen kan komme med tanker, kritikk, vurderinger og ønsker. Eller bare si «hei!» sånn at vi har en dialog. Rett og slett en blogg-logg, en slags meta-blogg. Les videre…

Uke 3

Det fine med å bestemme seg for å blogge hver dag, er at jeg får skrevet om de tingene som jeg alltid tenker at jeg skal skrive om. Når jeg våkner om morgenen vet jeg som regel ikke hva dagens blogginnlegg kommer til å være. Det eneste jeg vet at det kommer til å bli noe. Det er like spennende hver dag.

Les videre…

Uke 2

God søndag, du som leser dette. Først en anekdote: Denne uken var jeg på Karl Johan for å kjøpe noen bøker. På vei hjem ble jeg stoppet av to unge fyrer som spurte på engelsk om de kunne stille meg et spørsmål. Det skjer av og til at folk spør om denne trikken går til Solli, eller Vigelandsparken, eller om det er denne siden de skal stemple billetten, osv. Jeg gikk ut ifra at dette var noe i samme gate. Men jeg tok feil.

Den ene presenterte seg selv og den andre, over-offisielt og veldig omfattende. Han var fra Tyskland og den andre var fra Østerrike, og de hadde noen navn. Så forsto jeg det: Dette er noe religiøse greier, ikke sant? Jeg ville gå, men hva om de virkelig lurte på hvilken side de skulle stemple billetten? Og hvis ikke: Jeg var nysgjerrig. Les videre…

Uke 1

Don’t be afraid to fail

Da denne uka startet var det blitt 2011, og jeg delte for første gang min store plan om å blogge noe hver dag i 365 dager. Det er jo en ganske skummel ting å skulle dele, særlig når man ikke har skrevet noen av innleggene på forhånd. Men da må du bare si til deg selv: «Don’t be afraid to fail.» For hva er egentlig det verste som kan skje?

Les videre…

Følg Elefantzonen med RSS