Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det virker kanskje harmløst

Water ink fra BDDP UnlimitedVimeo.

Vann. I dag er det beregnet at 3.6 millioner mennesker, inkludert 1.5 millioner barn under 5 år, dør hvert år av sykdommer som følge av udrikkelig vann. Fordi politiske ledere ikke tar tak i problemet, henvender kampanjen seg til journalister for å spre ordet og skape bevissthet rundt problemet. Kampanjefilmen setter lys på saken med treffende og kreative virkemidler. Den illustrerer evnen som blekket har til å avdekke det usynlige. En god idé har makt.

Sprø minimalisme

Jeg følger en blogg som heter Design For Mankind. Der fant jeg i et innlegg et bilde som var blitt funnet hos Emmas designblogg. Jeg elsker hvitt og minimalisme, og dette er gjort så lekkert og interessant at jeg bare måtte dele det med deg.

Les videre…

Minimalisme

muji1

Jeg kan gå rundt på Muji i evigheter. De har så mange rare og nyttige ting, og alt er minimalistisk og resirkulert. Alle som er der er veldig fascinerte. I hvert fall ved penne-seksjonen. Jeg ser ofte andre nerder som går der, i et hjørne av Åhléns, helt i sin verden, trykker på penner og tenker «wow!» og jeg kjenner meg så godt igjen.

muji2

Noe av det som er så fint med Muji er at de har en no-logo-policy. Navnet «Muji» kommer fra det japanske «Mujirushi Ryohin» og det betyr faktisk «No Brand Quality Goods». De har ingen påtrykte merkelapper. Kun et lite klistremerke som du kan ta vekk. Etterpå er det en liten minimalistisk åpenbaring. Notatboken er ikke mindre logo-løs enn en nyklekket påskekylling. Det er nesten som om den kommer fra en hemmelig notatbok-verden!

Følg Elefantzonen med RSS