Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Datavisualisering

(Pr) Peter Crnokrak fra Protein®Vimeo.

With social networking and the easy accessibility of news sources online, we’re getting so much information of how the world works that people simply want to know more. Data visualisation addresses that issue.

via Protein

Ikke døm en bok

Det er to ting jeg setter pris på. De er like, men forskjellige. De er adskilt, men kan kombineres. Jeg liker å skrive og jeg liker grafisk design. Og hvor blir disse to forent? Du ser det i bokhandleren, du kan bla gjennom det på nett, på Amazon, i din egen hylle. Du vet, bokomslag.

Det er en side som heter Bookcoverarchive.com. Et galleri for bokomslag og designere. For the purpose of appreciation and categorization. Du kan bla i evigheter, kronologisk eller etter designer. Du kan til og med se hvilket skriftsnitt tittelen er satt i, surfe deg videre gjennom omslag med samme font. Og fortsatt gjenstår omslag som du aldri før har sett. Les videre…

5 blogger om design, stil & illustrasjon

design work life

Bloggen design­work­life er en del av Seamless Creative, et New York City-basert designstudio. Her finnes daglig inspirasjon med alt du kan tenke deg innenfor visuell kommunikasjon: Plakater, foto, bokomslag, logoer, emballasjer, typografi, utstillinger, kunst, markedsføring, og mye mer.

Les videre…

Alfabetet

The Alphabet from n9ve on Vimeo.

Om å organisere inspirasjon

Hva er kreativitet? Er det noe guddommelig som bare noen få mennesker får ta del i? Eller handler det om øvelse, og vane? Kanskje det er som i et sitat av Aristoteles:

We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.

Les videre…

Dagens inspirasjon

Behance er en veldig bra side hvis du trenger inspirasjon til noe grafisk arbeid. Det som også er så fint over der er at alle prosjektene har en Creative Commons lisens, slik at du kan sjekke om det virkelig er greit for designerne å hente ut bildene fra arbeidene deres og dele dem på den egne digitale lekeplassen din. Nå mener jo jeg at sharing is caring, man kan jo aldri vite. Bortsett fra på Behance, — og sånt skulle jeg gjerne sett mer av.

Les videre…

Følg Elefantzonen med RSS