Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Ord som smaker sjokolade

Det eneste som er bedre enn ekstra fin sjokolade, er ekstra fine ord. Disse fant jeg i emballasjen til den fineste sjokoladen jeg noen gang har smakt, nemlig italienske Amadei. Det får meg til å lure på sjokoladeskribenter. Hvem skriver disse fine ordene som dufter av sjokolade på innsiden av sjokoladeemballasjen? Det er jo liksom reklame, men likevel helt utrolig fint og poetisk. Om sjokolade. Bare sjokolade. Og jeg liker hvordan sjokolade blir, for en liten stund, til det viktigste i verden.

Chocolate. The reward of our childhood. The softness of a warm embrace. The energy that makes us want to act, create and discover. The temptation which is so sweet to surrender to. The gift we love to give and wish we’d receive a little more often. A journey to distant lands to help the best cocoa varieties grow and thrive. Forming relationships of friendships, respect and partnership with the people who live where cocoa grows, keepers of anicent knowledge.
An encounter with the past and a link to the future. Chocolate. We make it just for you, with love.

AMEDEI

Love & Cherry

Er forkjøla. Har vært på «apoteket» og kjøpt te laget av blomster … roser, kamomille, lavendel + økologisk sjokolade med hele kirsebær i. Det må være den beste sjokoladen jeg har smakt! Har du noen spesielle te- eller sjokoladefavoritter?

Les videre…

Sympatisk & aromatisk

Er det en klisje at kreative mennesker liker å være oppe om natten? Jeg liker tidlige morgener. Stå opp tidlig uten noen som helst grunn, bare sitte og lese eller skrive mens dagen ennå er på vei. Det er rolig, men ikke stille. Larmen av at noe stort er på vei. Jeg tror det er en hel dag. Butikkene åpner, trikken begynner å kjøre igjen. Å sove gjennom morgenen er å våkne etter hundre år. Det er å gå glipp av alt i hele verden. Om morgenen finnes ikke tiden, det er bare begynnelser.

Jeg liker morgenen aller best. Morgenen er fruktig, rund og frisk, akkurat som denne fairtrade-kaffen fra Friele, som i tillegg har et veldig fint emballasje-design.

Men når jeg tenker over det, kanskje alt jeg liker ved morgenen, nettopp er det som noen liker ved natten.

Er du en morgenfugl eller en nattperson?

Sjokolade i fin emballasje

Noen dager får jeg høstfølelsen. Særlig om kvelden, når det er mørkt, regner og man går tur under en paraply, når gatelysene glinser i asfalten, det blåser og man har et skjerf rundt halsen.

Les videre…

Dagens inspirasjon

I dag blir jeg inspirert av fine, franske syltetøy-etiketter med akvarell-effekt, krusseduller og kraftig typografi.

Laget av: Atelier Bidule
via: Graphic-ExchanGE

Følg Elefantzonen med RSS