Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

12 tegninger hver dag i 3 år

12 Drawings a Day – 12 Dessins par Jour fra Denis ChaponVimeo.

Bloggen min er en slags notatbok. Jeg skriver om ting jeg opplever, eller ting jeg finner og som gir meg noe. At det havner her gjør at det også havner i et slags system inni hodet mitt. Så når jeg fortsetter å finne kule ting (gjerne bare ved å surfe rundt på måfå hos vimeo.com) stopper jeg gjerne opp ved noe og tenker: Har ikke jeg blogget noe lignende før? Og plutselig er det et slags mønster der. «Prøver hjernen min å fortelle meg noe?»

Jeg har delt resultatet til en som har foreviggjort himmelen hver dag i et år. Jeg har blogget om en visuell kunstners forsøk på å lage noe kult hver dag. Og jeg har mitt eget (fortsatt gående) prosjekt om å blogge hver dag i et år.

Det er noe med det som skjer hver dag. Å gjøre noe jevnt og trutt. Bittesmå byggeklosser som til slutt bygges opp, nesten av seg selv, til noe en aldri hadde planlagt eller forventet. Det er noe spennende i det!

Så denne gangen har jeg funnet en liten animasjonsfilm laget av en person som har tegnet 12 tegninger hver dag i 3 år (2008-2011). 12 tegninger tilsvarer et sekund med film. Han hadde ingen planer før han startet på den første tegningen, som forøvrig — i likhet med samtlige tegninger gjennom de 3 årene, ble til på baksiden av et allerede brukt A4-ark.

Resultatet er en surrealistisk opplevelse på 4 minutter. At baksiden (tidligere forsiden) av papiret skimtes gjennom gjør det bare ekstra spennende og spesielt. Og jeg liker at datoen står nederst i hjørnet. Alle disse små detaljene som i seg selv skaper små historier.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS