Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Inspirerende avsnitt

Jeg holder som sagt på å lese denne Om å skrive av Hans Olav Brenner. Det går litt sakte, jeg har ikke fått satt meg ned og lest ordentlig i den enda, så det blir litt innimellom, en side nå og da, men det er kanskje like greit, så varer boka ekstra lenge. Det første intervjuet er med Lars Saabye Christensen. Det er der avsnittene på bildet øverst er hentet fra. Hvis ikke eksemplaret mitt hadde vært biblioteket sitt, kunne jeg markert dette med gult. Fordi jeg kjente meg veldig igjen i det. Tenk at en av Norges mest kjente forfattere sier at fortellerkunsten faller meg ikke lett. Situasjoner, små øyeblikk, det er lettere. Likevel har denne mannen håndtert svære fortellinger. Hvordan? Det er de små flatene som utgjør en roman. Det er jo sant … Det er faktisk helt sant! Og det er noe som snakker til meg veldig.

Så enkelt som det.

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS