Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Muligheter

Creations Rely On Possibilities fra Bobby VoetenVimeo.

Det føles som om dette kan gjelde mer enn bare animasjon. Å lage noe som helst er avhengig muligheter. Hva det går an å gjøre noe med. Hva det som allerede finnes er laget av. Hvordan det henger sammen. Sånn sett er muligheter egentlig bedre enn inspirasjon. Når vi er uinspirerte er det bare at mulighetene er vanskelige å se. Men zoom inn. De er der.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS