Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kreativt liv

DARK SIDE OF THE LENS fra Astray FilmsVimeo.

I see life in angles, in lines of perspective – the slow turn of a head, the blink of an eye, subtle glimpses of magic – other folk might pass by. Cameras help me translate, interpret and understand what I see. It’s a simple act that keeps me grinnin’.

via @rgangstad

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS