Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Sophie Kinsella: Twenties Girl

Akkurat nå leser jeg Twenties Girl (Nå spøker du? på norsk) av Sophie Kinsella. Jeg fant den da jeg kjente igjen forfatteren bak Shopoholiker-bøkene som jeg oppdaget denne sommeren og har hatt mye glede av å lese.

Twenties Girl er utenfor Shopoholiker-universet. Det handler om Lara som blir hjemsøkt av sin 105 år gamle grandtante Sadie. Den gamle damen var 20-åring på 1920-tallet. Som spøkelse viser hun seg som den unge damen hun en gang var, for det er slik hun alltid har følt seg.

Lara er den eneste som kan se og høre henne, og må derfor hjelpe henne å finne et forsvunnet smykke. Etterhvert som de to jentene blir bedre kjent og mer avhengige av hverandres hjelp, den ene fra tjuetallet og den andre fra 2009, dukker det opp mange fine tanker.

Tenk å kunne snakke med en person som har levd i over et århundre, plutselig i skikkelsen til en på ditt eget nivå. De diskuterer alt fra mote til hvordan å få, og ikke minst behandle en mann. Det er både morsomt og veldig interessant. En litt annerledes spøkelseshistorie!

Stikkord:
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS