Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Det er deg

Jeg følger med på svarene fra leserundersøkelsen. Der spør jeg deg om å beskrive deg selv med 3 ord. På dette bildet har jeg brukt Woordle til å sette sammen alle beskrivelsene jeg har fått inn til nå. Jo større ordet er, jo flere ganger er det brukt. Under ordene er bildet av en kopp kaffe som jeg hadde i dag.

Hva synes du om ordene? Jeg liker at kreativ er det mest brukte ordet som leserne mine beskriver seg selv med. Nysgjerrig, snill og drømmende er også populært. Tankefull, engasjert, rar. Det er deg. Kjenner du deg igjen? Er det noen ord som du absolutt ikke kjenner der igjen i? Eller noen du ville lagt til?

Så langt har 51 svart på leserundersøkelsen. Kjempebra! Er du ikke en av dem, kan du fort bli det: Bare bli med denne veien.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS