Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Trykk på knappen

Jeg elsker god idéer, og En bok av Hervé Tullet er definitivt en slik. Den er egentlig beregnet for barn mellom 3-5 år, men er minst like fascinerende for barnlige som er bittelitt eldre også. I går skrev Kristin om den på Bokmerker.org. Og jeg kunne like gjerne duplisert det innlegget og kludret oppå med store bokstaver: Ditto. For det er akkurat sånn jeg føler det også! Og jeg vet at det er mange flere. Hva er det som er som er så fantastisk? Jeg vet ikke. Jeg bare vet at det er det. Umiddelbart genialt.

Har du fått med deg denne boka?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS