Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Underveis

drodle v1 (av eng. doodle) tegne kruseduller, særlig mens en er opptatt med noe annet; overf: kaste fram tanker og ideer om noe

Jeg drodler på et stort ark til eksamensoppgaven som jeg nevnte litt i forrigår. Den går ut på å skrive en tekst og publisere den som enten film, lyd, performance, trykksak, e.l.

Idéen min er å lage en aktivitetsbok med skriveøvelser. Planen er å gjøre den litt skulpturell og visuelt spennende. Jeg ble veldig inspirert av Safran Foer som har klippet i en bok. Det jeg tenker på er å eksperimentere med forskjellige teknikker for å få fram tekst, og vise dem fram som en helhet. Det er meningen at boka skal inspirere til å komme i gang med skrivingen, og det skal være mye plass til å gjøre egne notater og løsninger på oppgavene. Jeg henter inspirasjon fra bl.a. Simple Diary, Hyperactivitypography, bøkene til Keri Smith, How to be a writer av Barbara Baig og Skriveboka av Merete Morken Andersen.

Så det er altså det jeg holder på med for tida. Det er skal leveres om nøyaktig 2 uker, jeg er ikke avslappa. Men jeg har det veldig gøy & spennende & utfordrende! Håper du har det fint du også!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS