Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Alt er remix

Everything is a Remix Part 2 fra Kirby FergusonVimeo.

I dag var det en i klassen min som som delte denne dokumentarfilmen. Filmsnutten varer i rundt 10 minutter, og handler om hvordan alt som lages er påvirket og inspirert av noe annet. Over kan du se del 2. Den handler om hvilken innflytelse film har på andre filmer. Det var kanskje den som var mest interessant for meg, hvordan de samme historiene blir gjenfortalt igjen og igjen. Hva kommer det av?

Del 1 finner du her og den handler om musikk. Dokumentarfilmserien har også sin egen blogg hvor du finner flere filmer, eksempler og tekster om remixing.

Dette synes jeg er veldig tankevekkende og inspirerende. Hvor går grensen mellom ulovlig kopiering og lovlig remixing? For oss som liker å skape ting, men sliter med å stjele, kan dette være en oppmuntring. Alt er remix.

«Creation requiers influence.»

Hva synes du?

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS