Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Instagram

Skulle jeg valgt ut en favoritt-app på min iPhone, så måtte det blitt Instagram. Instagram er en slags Twitter i bilder. Det er enkle budskap fra forskjellige mennesker. Du kan følge hvem du vil og få visuelle glimt fra rundt omkring i verden. Akkurat nå følger jeg faktisk ingen ringere enn New York City (newyorkcity) på Instapaper! Sånne små ting som gjør deg glad.

Instagram finnes for både iPhone og iPad, men har ingen tilsvarende web-versjon. Du kan registrere en brukerkonto, og så kan du laste opp bilder og dele med andre brukere som følger deg. Du kan åpne og publisere egne bilder som er tatt med andre kameraer enn iPhone. Men de fleste bruker nok denne appen mest for å dele de bildene de tar og har på sin iPhone. Hvor mange ganger har du vel ikke tatt et minneverdig bilde med og tenkt at slike bra ting fortjener å deles med mange?

Det liker jeg med Instagram: Det gjør det til en vane å dele bilder! Som andre kan bli glade og inspirerte av. De kan også trykke på «like» eller skrive en kommentar. Du kan også velge å publisere bildet på din Facebook- eller Twitter-konto i samme slengen. Det er en fin, rask måte å dele et øyeblikk med verden.

Instagram har også fått mye skryt for sitt elegante brukergrensesnitt.

Instagram er et utvidet mobil-kamera. Du fotograferer og dele bilder, men du kan også legge på retro filtere. Til forskjell fra lignende kamera-apper som Hipstamatic og Plastic Bullet legger du på effekten etter du har tatt bildet, istedet for før. På den måten kan du teste ut forskjellige effekter, og bruke det som passer best. Det er mindre autentisk enn de manualle kameraene, men definitivt mer brukervennlig — og fortsatt dynamisk. Du vil bli forbløffet over hvor bra resultatet kan bli.

Bruker du Instagram?

+ Instagram i iTunes

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS