Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Når du blir stor

Mange av mine tanker gjennom tidene har handlet om: Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Egentlig bare fordi jeg liker det så godt. Å tenke på det. Jeg synes det er helt utrolig spennende med muligheter og ambisjoner. Jeg er en sånn person som tenker at alt er mulig. Så lenge du er stødig og fokusert på det du vil oppnå. Hva vil jeg bli når jeg blir stor? Du kan bli hva som helst, egentlig. Ja, for hvorfor ikke?

Men så er det en følelse nå i det siste, jeg vet ikke. Kanskje det siste halvåret. «Hva vil du bli?»-spørsmålet vekker ikke den entusiasmen i meg på en måte som før. Nå tenker jeg mer: «Ja, — men hva nå?» Skjønner du?

Jeg vil ikke nødvendigvis dele mine fremtidsplaner like velvillig og drømmende som før. For det er ikke bare drømmer og fine, maleriske tanker lenger. Fremtiden er nå. Det er det du våkner til hver morgen. Det er oppturer og nedturer, og det er praktiske kabaler og egentlig mer spørsmålet om hvordan.

Når jeg tenker på hva jeg vil bli når jeg blir stor, innser jeg plutselig at: Jeg er stor. Her er jeg! Det er dette — det jeg er nå jeg kommer til å være.

Jeg har fått deigen på min dreieskive. Nå er det bare å forme den. Og det handler ikke om å drømme eller gruble. Jeg tror egentlig bare det er å ta på den, plassere hendene på deigen og starte et sted, uten at du helt vet hva du gjør. Slik at du kan slippe å måtte angre senere på at du ikke gjorde ditt beste.

Jeg synes fortsatt at det er spennende med muligheter og ambisjoner — såklart! Men akkurat nå er det gamle erstattet med et kanskje enda mer spennende spørsmål:

Hvordan skal jeg bli det jeg vil bli når jeg blir stor?

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS