Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

T-banen

På t-banen er det en som hører på musikk og synger, delvis snakker til seg selv. Jeg spionerer i refleksjonene i den mørke ruta når vi kjører igjennom tunneler. En annen har en lapp foran øyet, det er teip rundt. Noen tygger intenst på fingeren sin og stirrer rett fram inn i en helt annen dimensjon. En dame leser diskré i avisen som sidepersonen holder åpen. Jeg ser på henne, hun ser på meg, jeg ser ned, vi sitter på t-banen. Lenge siden jeg har sittet på t-banen, jeg gjør det ikke ofte. Noen som skal ut tørker vinternesa saftig med fingrene. Så trykkes fingrene mot knappen på døra. Jeg undres hvor mange bakterier som finnes på et slikt sted. Noen stopp senere går jeg av, balanserer langs midtgangen på en line. Jeg går opp bakken mot strømmen av mennesker som skal ned. Jeg går på det smale fortauet og ser opp etter istapper og ned etter elver av slaps. Til høyre i svingen blir noe delt ut, til venstre går bakken i oppløsning. Jeg har byttet sokker 3 ganger i dag.

Stikkord: , ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS