Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Stop motion Moleskine

via @sherget. Takk for tips @plingrid!

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]
5 kommentarer Kommentarer RSS Skriv en kommentar

til «Stop motion Moleskine»

 1. 1
  Luisa sier:

  Denne har jeg, den sorte, men neste år vil jeg prøve å få laget min egen på en av disse svenske sidene. Der jeg kan legge inn egne bilder og slikt :) Er det der din nye er fra? Hvilken side anbefaler du i så fall?

 2. 2
  Mammadamen sier:

  Å, jeg elsker Moleskine, og stop motion. Jeg måtte dele den på tumblr-bloggen min http://mysecondhand.tumblr.com/

  :-)

 3. 3
  Lady Netta sier:

  Åh, det var bare dritkult! Takk for det ;)

 4. 4
  Monica sier:

  Hvordan KLARER de slikt!!???

Følg Elefantzonen med RSS