Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kvelden før første skoledag

Kvelden før første skoledag er på en måte som nyttårsaften. Spenningen er eksplosjonene, mens du stirrer opp i det digre intet og lurer på hva som kommer etter dette.

Det er nyttårsfortsetter, slik det er nytt skoleårsfortsetter. Sånne ting som å bli flinkere, bli mer organisert, være på forskudd oftere enn på etterskudd, lære mer, skrive mer, være mer utadvendt, utfordre seg selv mer, prøve mer, gripe sjanser mer, gjør mer, huske mer og ta vare på mer. Øyeblikkene som du samler på i ditt mentale fotoalbum.

Snart begynner et nytt kapittel.

Men akkurat nå er du fortsatt på den siste siden i et kapittel som er i ferd med å ta slutt, og det er nesten sånn at du må gripe fast i en J for ikke å skli av i en voldsom fart, og du bykser bort til en T for å bruke den som paraply, mens du sakte daler vekk fra avsnittet og ned i det tomme, blanke ingentinget som starter der dette avsnittet slutter.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS