Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen
2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.

Kvelden før første skoledag

Kvelden før første skoledag er på en måte som nyttårsaften. Spenningen er eksplosjonene, mens du stirrer opp i det digre intet og lurer på hva som kommer etter dette.

Det er nyttårsfortsetter, slik det er nytt skoleårsfortsetter. Sånne ting som å bli flinkere, bli mer organisert, være på forskudd oftere enn på etterskudd, lære mer, skrive mer, være mer utadvendt, utfordre seg selv mer, prøve mer, gripe sjanser mer, gjør mer, huske mer og ta vare på mer. Øyeblikkene som du samler på i ditt mentale fotoalbum.

Snart begynner et nytt kapittel.

Men akkurat nå er du fortsatt på den siste siden i et kapittel som er i ferd med å ta slutt, og det er nesten sånn at du må gripe fast i en J for ikke å skli av i en voldsom fart, og du bykser bort til en T for å bruke den som paraply, mens du sakte daler vekk fra avsnittet og ned i det tomme, blanke ingentinget som starter der dette avsnittet slutter.

Stikkord: ,
Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]
9 kommentarer Kommentarer RSS Skriv en kommentar

til «Kvelden før første skoledag»

 1. 1
  Caroline sier:

  Jeg gleder meg, jeg også.

 2. 2
  mmaddiiee sier:

  har det akkurat sånn.. du setter bare så mye finere og bedre ord på det enn jeg gjør. du er så flink, og jeg gleder meg til å begynne å lese det nye kapittelet.

 3. 3
  charl8 sier:

  Lykke til med nytt skoleår :)

 4. 4
  Solveig sier:

  Liker måten du skriver på! :-) Lykke til! Begynte på mandag jeg, kjenner til alle de nyttskoleårsfortsettene, ja. Hehe.
  Tar du bildene i innleggene selv? Alle er så bra, blir liksom det lille ekstra som gjør bloggen perfekt. Stå på! :-)

  • 4.1
   Binka sier:

   Tusen takk :) Ja, jeg tar alle bildene selv, hvis ikke annet er oppgitt (og noen ganger stjeler jeg helt enkle bilder av DVD-covere og sånn fra IMDB selv om det eeegentlig ikke er lov…) :) Kjekt at du liker det! Jeg prøver å ha med litt flere bilder på bloggen, synes også det gir litt mer liv.

 5. 5
  Katrine sier:

  For et FANTASTISK bilde!

 6. 6
  Synnøve sier:

  Du skriver så utrolig bra!!! Blir så inspirert av deg!! :)

 7. 7
  Monica sier:

  Boblesprudlefølelse inni meg av sånne fantasiinnlegg fulle av følelser, fra deg..=)

 8. 8
  Ella sier:

  Kjempebra skrevet! Kjenner meg igjen der!

Følg Elefantzonen med RSS