Forrige innlegg
Neste innlegg
Til toppen
Til toppen




2013:
Elefantzonen ble oppdatert for siste gang i 2011.
Nå finner dere meg på binka.no.





… I met and liked: Notatbøker

Så jeg var i denne bokhandelen, da, og jeg fant disse stilige notatbøkene som jeg aldri hadde sett før. De har en fin lommestørrelse på 16 cm × 11,5 cm med 160 sider i tykt, solid papir, og de finnes i alle mulige farger. Arkene er sydd inn i bokryggen som på Moleskine og føles like solid, bortsett fra at disse mangler den lille strikken som kan lukke dem igjen. Kanskje det ikke gjør noe, for de føles skikkelig godt innbundet. Omslaget er av tykk papp, så det kan du også skrive på, hvis du vil, og hvis du har en litt god tusj.

Men hva er det som står der fra før? «Writers I met and liked», «Photographers I met and liked», «Copywriters I met and liked», «Fashionistas I met and liked», «Publishers I met and liked», «Designers I met and liked», «Models I met and liked», og «Lovers I had and liked», med mange, mange flere. Ja, det er nesten ikke måte på hvor stort utvalget er!

Etter å ha googlet en av disse titlene (det må vel ha vært «Writers I met and liked» som gjorde mest inntrykk), fant jeg ut at de er av det svenske merket Archie Grand Notebook. Her ser du også hele utvalget.

Bokhandelen der jeg tilfeldigvis fant dem var Norli. Der var faktisk ikke noen prislapp på dem (kanskje de er helt ferske i stativet!), men de koster ca. 70 NOK på nettet med rundt 30 NOK i frakt. Jeg kjøpte riktignok ingen (jeg har mange kule notatbøker som bare ligger og venter), men uansett er det alltid forfriskende å finne nye notatbøker og selvfølgelig — å fortelle deg om dem!

Jeg liker å kategorisere tanker og notatbok-skribbel, men hvor ofte blir det egentlig slik? Ikke har jeg hatt eller møtt mange mange foreleggere, kommunister, sjefer, skuespillere, leger eller fashionister. En tittel jeg kanskje savner i denne serien er ganske enkelt «People I met and liked». For det blir jo ofte sånn. Tipper jeg bare hadde gått for den med finest farge.

Binka Hei! Takk for at du leser på Elefantzonen! Jeg er Binka og jeg blogger om å studere Tekst & Skribent på Westerdals, om grafisk design, notatbøker og om å være forfatterspire. Ta med deg en RSS-feed, og følg meg på Twitter, Facebook eller Bloglovin. Du vet, sånn at du ikke går glipp av noe.

[aktt_tweets count="1"]

Følg Elefantzonen med RSS